TEMPS DE DONES

Descargar TEMPS DE DONES pdf


«TEMPS DE DONES epub»

Para descargar TEMPS DE DONES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de TEMPS DE DONES

1949. La guerra s’ha acabat i els nazis han estat derrotats. Igual que moltes altres ciutats, Hamburg ha quedat destrossada i hi ha molta gent que s’ha quedat sense un lloc on viure. La Henny, per exemple, que finalment accepta casar-se amb en Theo i continua buscant la seva estimada Käthe. Mentrestant, la Lina i la seva companya Louise obren una llibreria al centrede la ciutat, i la Ida se sent decebuda per la seva relació amb en Tian, malgrat tot al que va haver de renunciar per estar amb ell. Els anys passen, els fills de les protagonistes creixen i comencen a tenir histories per explicar. Comencen per fi els anys del miracle economic i les revolucions socials que van marcar la decada dels cinquanta i seixanta: l’aterratge a la lluna, la construcció del mur de Berlín, el rearmament i la por de l’energia nuclear, la pastilla anticonceptiva, la irrupció de la televisió a la vida quotidiana de les famílies, el començament dels moviments estudiantils i la música dels Beatles.A la segona part de la saga Filles d’una nova era, la Carmen Korn desgrana la postguerra alemanya, des dels anys cinquanta fina a l’esperit optimista que va caracteritzar la decada de 1960.Anys inoblidables per a les quatre amigues de
Ver más

CARMEN KORN

Periodista de formación, ha trabajado en medios alemanes de prestigio, como Stern, Brigitte y Die Zeit.Con una amplia carrera en las letras germanas, su trilogía Hijas de una nueva era la ha encumbrado como una de las autoras de mayoréxito en su Alemania natal, al llevar más de un millón y medio de copias vendidas.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa española

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa española

Sobre el libro
Páginas del libro:
608
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788466427265
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
CRISTINA SALA PUJOL

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1489
  • Descargas de archivo: 974
  • Tamaño total: 798KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí