SOBRE LA FOTOGRAFIA: I DOS ALTRES ASSAIGS

Descargar SOBRE LA FOTOGRAFIA: I DOS ALTRES ASSAIGS pdf


«SOBRE LA FOTOGRAFIA: I DOS ALTRES ASSAIGS epub»

Para descargar SOBRE LA FOTOGRAFIA: I DOS ALTRES ASSAIGS únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de SOBRE LA FOTOGRAFIA: I DOS ALTRES ASSAIGS
Quan el 1973 es va començar a publicar aquesta sèrie d’assaigs, la mirada crítica de Susan Sontag sobre la fotografia va constituir una aportació revolucionària. El propòsit inicial de pensar alguns problemes estètics i morals que plantejava l’omnipresència de les imatges ja aleshores es va anar desplegant per donar cos a una teoria molt més àmplia i incisiva sobre el sentit, la funció, l’ús, la tècnica, la història de la fotografia, i la relació amb les altres arts i el seu abast polític.
Convençuda que les fotografies ens ensenyen un codi visual, amb una clara dimensió ètica, Sontag ens ofereix uns textos que llegits avui, més de quaranta anys després, contribueixen a entendre en profunditat el pes real de la imatge en la cultura i la societat contemporànies.Es tracta d’un llibre clàssic de la història de la crítica d’art i que hem acompanyat de dos textos que va escriure Susan Sontag al final de la seva vida, també sobre fotografia.
Ver más

Accede a tus E-Books Favoritos!

Susan Sontang

Ver ficha del autor

sobre la fotografia: i dos altres assaigs-susan sontang-9788494992407

Géneros:

Fotografía

Historia y critica de la fotografía

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1447
  • Descargas de archivo: 645
  • Tamaño total: 607KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle