ROCKS ON THE ROAD

Descargar ROCKS ON THE ROAD pdf


«ROCKS ON THE ROAD epub»

Para descargar ROCKS ON THE ROAD únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de ROCKS ON THE ROAD

El fotògraf Ferran Sendra (Barcelona, 1958) fa quatre dècades que fotografia els concerts de les estrelles del rock, però a Rocks on the Road ha volgut anar més enllà i ens descobreix els llocs i els paisatges que han inspirat grans discos i cançons del rock. Ha recorregut els Estats Units i el Regne Unit per fotografiar, veure i viure totes aquestes cançons que formen part de la banda sonora de la seva vida.
Ferran Sendra s’ha allunyat dels escenaris i ha volgut fer un recorregut vital, un homenatge i un joc, on les fotografies dels concerts perden protagonisme i acompanyen el que, en realitat, ens vol ensenyar. En el llibre podem veure la Promised Land, el Cadillac Ranch i les Badlans de Bruce Springsteen; el Mississippí de Johnny Winter; el Memphis de B.B. King; el Nashville de Johnny Cash; els lloc de Bob Dylan a Nova York; la Califòrnia dels Eagles; els deserts de Mojave i Death Valley d’U2; les carreteres de Texas de ZZ Top; carrerons on es van inspirar els Clash, David Bowie i Lou Reed, i la presó de Joliet a Illinois dels Blues Brothers. També hi veiem les cases on va viure Jimi Hendrix a Londres i San Francisco; Chet Baker i Wanda Jackson a Oklahoma; Tina Turner a Tennessee; Jerry Garcia a San Francisco; Bruce Springsteen a New Jersey, i Mick Jagger, Keith Richards i Freddie Mercury a Londres; les cases d’infantesa dels quatre Beatles a Liverpool; paisatges mig abandonats al territori de Dr. Feelgood a Canvey Island; les platges de Brighton del Quadrophenia dels Who; un recorregut pel Liverpool dels Beatles amb The Cavern Club, Strawberry Field i Penny Lane; el Dakota Building a Nova York, on va ser assassinat John Lennon; les tombes d’Elvis Presley a Memphis i Jim Morrison a París; llocs de culte a Tennessee com Graceland i Sun Studio; el Woody Guthrie Center a Tulsa; la Highway 61 de Bob Dylan, i el mític Chelsea Hotel de Leonard Cohen a Nova York.
En aquests viatges s’ha anat trobant amb llocs que es van convertir en portades icòniques del rock: la Battersea Station a Londres de la portada de Pink Floyd Animals, L’Hotel California dels Eagles a Beverly Hills, l’edifici de Physical Graffiti de Led Zeppelin a l’East Village, les Marina Towers a Chicago de l’àlbum Yankee Hotel Foxtrot de Wilco, les inacabables carreteres de Utah que van inspirar Bob Seger i Willie Nelson, el Mount Rushmore a Dakota de l’In Rock de Deep Purple, i el mural de Raffaello al Vaticà, que van utilitzar Guns N’Roses per les portades de Use Your Illusion I & II.
Juntament amb aquests llocs, concrets i de referència, també ens trobem els que evoquen les cançons, carreteres perdudes, les males terres de la gran Amèrica, llocs on es van rodar pel.lícules i vídeos emblemàtics, llocs de culte i pelegrinatge, mansions il.lustres, asfalt, deserts, cotxes, trens… Un viatge als escenaris de les cançons, llocs imaginaris i reals al mateix temps per poder ubicar al mapa dels somnis de diverses generacions. Per complementar les localitzacions que van associades a les fotografies, tant de portades d’àlbums com de referències a les cançons, s’inclouen en aquest llibre enllaços amb codis QR a Spotify.
Ver más

Géneros:

Fotografía

Fotógrafos

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1420
  • Descargas de archivo: 797
  • Tamaño total: 909KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí