QUÈ PUC ESPERAR? EL LLIBRE DE LE

Descargar QUÈ PUC ESPERAR? EL LLIBRE DE LE pdf


Autor de este libro:
BRITTA TECKENTRUP

«QUÈ PUC ESPERAR? EL LLIBRE DE LE epub»

Para descargar QUÈ PUC ESPERAR? EL LLIBRE DE LE únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Accede a tus E-Books Favoritos!

Descripción

Fer-se preguntes és un dels reptes més grans d’una societat mediatitzada i global com la que vivim, ja que contribueix a desenvolupar capacitats com la intuïció i la imaginació.
Com veuré el món quan sigui gran? Podria arribar a tocar les estrelles? Per què tinc por d’allò desconegut? Es pot no pensar en res? Totes les persones ens fem les mateixes preguntes?
Aquest llibre inclou gairebé un centenar de preguntes, plantejades d’una manera espontània, sense seguir un guió, sense retòrica i abraçant tots els àmbits de la vida de l’ésser humà, des d’allò quotidià i familiar fins als trets de caràcter més existencialista.
Britta Teckentrup desplega amb les seves màgiques il·lustracions un món d’interrogants que inspiren el lector a buscar les seves pròpies respostes i, encara més important, a no deixar de fer-se preguntes.
· Un llibre estimulant i bell, en el qual es combinen pensament i creació artística amb suggeridores composicions que sorprenen els lectors a cada pàgina.
· La contemplació del món i de nosaltres mateixos ofereix un puntde partida per conversar, debatre, escriure o reflexionar en veu alta.
· Un regal per a lectors adolescents que proposa un joc, un nou divertiment: descobrir quants significats i quantes respostes inclou la pregunta més senzilla.

què puc esperar? el llibre de les preguntes-britta teckentrup-9788412078909

Géneros:
Infantil
Infantil

Ver más libros de esta categoría > libros de Humanidades

Sobre el libro

Recomendado para: 9 – 12 años

Páginas del libro: 192

Editorial: LIBROS DEL ZORRO ROJO

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788412078909

Fecha de publicación: 2020

Editado en: BARCELONA

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1218
  • Descargas de archivo: 744
  • Tamaño total: 610KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle