POST EVENTUM (FRANCE 245)

Descargar POST EVENTUM (FRANCE 245) pdf


«POST EVENTUM (FRANCE 245) epub»

Para descargar POST EVENTUM (FRANCE 245) únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de POST EVENTUM (FRANCE 245)

El 21 de desembre de 2012 la vila francesa de Bugarach va acollir la Fin du Monde Party,

tot un esdeveniment mundial que, al capdavall, acabaria sent poc més que un divertit «carnaval extraterrestre» amb pretensions de convertir-se en la darrera gran festa de la història de la humanitat. Es deia llavors que Bugarach seria l’únic indret del món que sobreviuria a la famosa profecia maia de la fi dels temps. Per això, dos dies abans de «l’apocalipsi» anunciat per tots els mitjans de comunicació, aquesta vila de només dos-cents habitants va rebre sobtosament més d’un miler de turistes del moviment new age i un centenar de periodistes procedents de tot el món.

Amb previsió, el govern francès va desplegar un cos especial de gendarmes amb la finalitat d’evitar possibles suïcidis col·lectius des dels punts més elevats del Puig de Bugarach. Segons es creia, la muntanya ocultava una base extraterrestre i un portal dimensional que representarien la salvació d’aquella «escollida resta d’humanitat» present a la zona.

Anys més tard, tres estudiants de Girona decideixen viatjar-hi amb la intenció d’acampar una nit el més a prop possible del Puig i viure d’una forma especial el gran misteri que l’envolta.
Ver más

Géneros:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de ciencia ficción

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1372
  • Descargas de archivo: 663
  • Tamaño total: 770KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí