MAL DE LLENGÜES

Descargar MAL DE LLENGÜES pdf


«MAL DE LLENGÜES epub»

Para descargar MAL DE LLENGÜES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de MAL DE LLENGÜES

Mal de llengües és una defensa aferrissada de la llibertat lingüística i una denúncia dels prejudicis (de la gent del carrar, dalguns ilálustreats i, sobretot, dels inductors de la confusió) que tendeixen a menystenir algunes llengües. Tuson ens explica que les llengües humanes són objectes delicats i, si no les defensem i en tenim cura, poden morir, i morir amb elles una part substancial de la nostra memória. Cal tenir-ne cura, perquè les llengües humanes, totes les llegües sense cap excepció, ni tenen punys, ni amaguen en el fons de les seves estructures armes secretes i mortíferes. Són del tot innocents, i ho ignoren tot sobre lagrssió i les preeminències. Hi ha, però, qui té voluntat i té poder, i fa de les llengües bandera. I vet aquí que el món dels humans és ple de prejudicis.
Ver más

JESUS TUSON VALLS

Jesús Tusón (València, 1939) és professor de lingüística de la Universitat de Barcelona des de fa més de 30 anys. Ha publicat títols de gran èxit com El luxe del llenguatge, Mal de llengües, El llenguatge i el plaer, El llenguatge, L’escriptura, Històries naturals de la paraula, ¿Com és que ens entenem?, Una imatge no val més que mil paraules i Patrimoni natural. Jesús Tusón defensa, per damunt de tot, el luxe del llenguatge i la capacitat que tenim de donar coherència al nostre món i sentit a la vida amb les paraules. 
Ver ficha del autor

Trata un tema muy interesante,

Géneros:

Filología

Estudios filológicos

Filosofía del lenguaje. Metalingüística

Ver más libros de esta categoría > libros de Filología

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1359
  • Descargas de archivo: 736
  • Tamaño total: 860KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí