LES LLIÇONS DEL PROFESSOR POCA-SOLTA: LLIÇO 1: BONES MANERES

Descargar LES LLIÇONS DEL PROFESSOR POCA-SOLTA: LLIÇO 1: BONES MANERES pdf


«LES LLIÇONS DEL PROFESSOR POCA-SOLTA: LLIÇO 1: BONES MANERES epub»

Para descargar LES LLIÇONS DEL PROFESSOR POCA-SOLTA: LLIÇO 1: BONES MANERES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de LES LLIÇONS DEL PROFESSOR POCA-SOLTA: LLIÇO 1: BONES MANERES

El professor Poca-solta té una manera d’ensenyar bastant poc formal. Es dirigeix als seus alumnes com a «espècie de cucs verds i fastigosos» i, per a ensenyar-los bones maneres, els dona consells com, per exemple: per ser distingit cal netejar-se la boca amb la màniga de qui tinguem al costat a taula a l’hora de menjar; sempre hem d’assenyalar amb el dit a tot aquell que sigui diferent a nosaltres; o, si volem que ens facin un favor el més ràpid possible, la millor manera és repetir el que volem sense parar fins que l’altre perdi la paciència. El seu discurs és tan políticament incorrecte que actua com una psicologia inversa terriblement efectiva i divertida per als nens. Però perquè tingui efecte, és necessari que els lectors sàpiguen captar la ironia que hi ha rere les paraules del professor, pel que recomanem aquest llibre per a nens de més de 6 anys.
Ver más

Elise Gravel
Elise Gravel es una autora e ilustradora canadiense de libros infantiles de Montreal, Quebec. Los libros originales y las novelas gráficas de Gravel se centran en contenido loco y, a menudo, irreverente y descarado. En 2012, ganó un Premio del Gobernador General por la Ilustración Infantil en francés por su libro La clé à molette. Gravel ha escrito más de treinta libros y su trabajo ha sido traducido a más de doce idiomas.
Ver ficha del autor

les lliçons del professor poca-solta: lliço 1: bones maneres-elise gravel-9788426146946

Géneros:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Ver más libros de esta categoría > libros de Comics

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1325
  • Descargas de archivo: 1041
  • Tamaño total: 632KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle