LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR

Descargar LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR pdf


«LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR epub»

Para descargar LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR

Ai arriba al planeta Hivern amb la intenció de que aquest s’aliï a la Federació Galàctica de mons habitats per éssers humans, l’Ekumen. Ai no podia preveure les dificultats que s’hi trobaria tot i que no és la primera vegada que contacten amb aquest món. L’habiten dues civilitzacions enfrontades i Ai haurà de trobar quina pot ser l’adequada per a la seva proposta. A més, es troba una singularitat entre els éssers que hi viuen, no són ni homes ni dones, són hermafrodites que en el període de Kemmer o zel adopten un sexe o l’altre.

La mà esquerra de la foscor d’Ursula K. Le Guin tracta temes com la desigualtat de gènere, l’abús de poder, els interessos polítics i la manipulació mediàtica. També reflexiona sobre conceptes com el temps, les relacions i les condicions de supervivència. Le Guin aprofita al màxim els seus coneixements antropològics i filosòfics per escriure una obra que perdurarà en el temps.La mà esquerra de la foscor és un clàssic es miri com es miri: pel seu reconeixement, havent rebut els guardons Hugo i Nebula l’any 1970; i per la seva (re)definició de gènere.
The Verge Classics, Laura JuneLa mà esquerra de la foscor no només va canviar la ciència-ficció—va canviar el feminisme, i va formar part del procés de canvi de concepte sobre què significava ser un home o una dona.
Tor.com, Jo…
Ver más

URSULA K. LEGUIN

Ursula K. Le Guin (Berkeley, California, 1929). Hija de un antropólogo, esta disciplina influyó en su concepción del hombre involucrado en culturas que le son ajenas. Su obra puede ser vista como un amplio fresco antropológico-fantástico. Aunque su literatura es enteramente fantástica, de sus textos se desprende una indudable propuesta moral al ocuparse de sociedades en desaparición y de las posibilidades metafísicas y cósmicas del hombre contemporáneo. Su producción es abundante: ha publicado quince novelas, tres colecciones de poemas, varios libros para niños, dos volúmenes de ensayos y cinco libros de relatos breves.
Ver ficha del autor

Géneros:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de ciencia ficción

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro
Páginas del libro:
354
Editorial:
RAYO VERDE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417925048
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
BLANCA BUSQUETS FIGUERAS

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1383
  • Descargas de archivo: 762
  • Tamaño total: 974KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle