JO SOC AQUELL QUE VA MATAR FRANCO

Descargar JO SOC AQUELL QUE VA MATAR FRANCO pdf


«JO SOC AQUELL QUE VA MATAR FRANCO epub»

Para descargar JO SOC AQUELL QUE VA MATAR FRANCO únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de JO SOC AQUELL QUE VA MATAR FRANCO

El personatge que afirma haver matat Franco, Agustí Vilamat, neix el 1916 en una casa modesta de Solsona. Tot i ser un nen prudent, contemplatiu, perd un ull en un accident absurd. Aviat, gràcies a les revistes infantils que guarda un notari amic de la família, descobreix el gust per la lectura i pels secrets de la llengua, que no l’abandonarà mai. I així, uns anys mes tard, baixa a Barcelona a fer de corrector lingüístic, poc abans que esclati la guerra. Una guerra que no s’acaba el 1939, perque Franco, cedint a les pressions de Hitler, declara la guerra als Aliats i travessa els Pirineus. I la primera acció bel·lica de l’exercit franquista a França es de bombardejar el camp d’Argelers, on ha anat a parar l’Agustí. Que farà aleshores el jove enamorat dels diccionaris?
Ver más

JOAN-LLUIS LLUIS

Joan-Lluís Lluís (Perpinyà, 1963) ha publicat, entre altres obres, les novel·les El dia de l’ós (premi Crexells 2004) i Aiguafang (premi de la Crítica Serra d’Or 2008), l’assaig pamfletari Conversa amb el meu gos sobre França i els francesos i el joc literari titulat Xocolata desfeta. Ha conreat gairebé tots els gèneres i registres, sempre de manera personal.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa española

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa española

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1248
  • Descargas de archivo: 670
  • Tamaño total: 845KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí