JA T HO FARAS!

Descargar JA T HO FARAS! pdf


«JA T HO FARAS! epub»

Para descargar JA T HO FARAS! únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de JA T HO FARAS!

El llibre del programa de TV3 Ja t’ho faràs!, de la mà d’en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians o més inesperats. Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Però no us equivoqueu: això no és pas un catecisme o un manual amb instruccions detallades.

El títol ho diu ben clar: «Ja t’ho faràs». Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats. No acceptarem excuses del tipus «Jo és que no tinc imaginació» o «Jo és que no sóc molt creativa» i menys encara «És que no sóc gens manetes».

Tallar, enganxar, collar o foradar no demanen un cervell –ni unes mans– fora de sèrie. Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó.

Apa, ja us ho fareu!
Ver más

Géneros:

Manualidades

Bricolaje

Ver más libros de esta categoría > libros de Manualidades

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1770
  • Descargas de archivo: 908
  • Tamaño total: 862KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí