HISTORIA DIFICIL DE QUATRE DONES

Descargar HISTORIA DIFICIL DE QUATRE DONES pdf


«HISTORIA DIFICIL DE QUATRE DONES epub»

Para descargar HISTORIA DIFICIL DE QUATRE DONES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de HISTORIA DIFICIL DE QUATRE DONES

Quatre dones d’èpoques diferents es troben amb el repte d’haver de defensar el seu patrimoni familiar davant l’adversitat:  Joana Ribot, al segle XVI, perquè no ha tingut fills (i acaba processada per la Inquisició); Andreva Salellas, un segle més tard, pels deutes contrets pel seu pare; Maria Vilar, al XVIII, perquè hereta la mala gestió del seu marit, i Concepció Boada, perquè en ple segle XIX el seu cunyat capellà pretén negar-li els seus drets. Amb determinació i tenacitat, intenten anar més enllà dels límits que com a dones els imposa la seva condició jurídica. Aquestes quatre dones pertanyen a la família de l’autor, Josep M. Puig Salellas, que ha pogut reconstruir les seves biografies submergint-se en la documentació notarial familiar. Aquesta crònica familiar de les peripècies vitals de quatre dones conforma un fidel retrat de la vida quotidiana i íntima de temps passats, una mostra d’aquelles històries que no acostumen a transcendir l’àmbit estricte de la transmissió oral familiar, però que resulten de gran importància per entendre la Història.

Ver más

JOSEP Mª PUIG SALELLAS

Ver ficha del autor

la història de Catalunya i de la fomació social de Catalunya. La importància de la dona en la conformació de la societat i del progrés de Catalunya, a travésde la història rea i de ls viida de qutre dones i de quatre patrimonis. Un llibre Fabulós , complex i molt ric!

Géneros:

Ciencias Políticas y Sociales

Sociología

Feminismo y mujer

Ver más libros de esta categoría > libros de Feminismo

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1424
  • Descargas de archivo: 943
  • Tamaño total: 986KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí