FARISHTA

Descargar FARISHTA pdf


«FARISHTA epub»

Para descargar FARISHTA únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de FARISHTA

Amb un punt de partida apassionant, girs argumentals imprevisibles i una imaginació pròpia dels mestres del thriller fantàstic, la nova novel·la de Marc Pastor conjuga intriga i aventura per atrapar el lector i mantenir-lo aferrat sense treva a les seves pàgines.
Acaba d’acomplir els divuit anys i la Farishta, desinhibida i valenta, ja ha trobat la feina de la seva vida. Som al 1993, i la companyia russa Iefremov-Strugatski l’ha contractada per atendre les famílies riques que viuen en un complex d’illes privat a la Polinèsia francesa, on se’ls ha garantit que podran educar els fills sense cap risc.En aquell aparent paradís coneixerà ben aviat l’amor. Però també, a poc a poc, es veurà atrapada en un seguit d’esdeveniments inquietants que posaran en dubte la veritable naturalesa de la seva feina i el fosc negoci dels poderosos que l’han contractada. Quina és la missió inconfessable d’aquelles famílies? Per què estan aïllades del món? De debò ho han sacrificat tot pels seus fills? En un clima de tensió creixent, amb la certesa de no poder confiar en ningú i amb el temor de tenir la vida en joc, a la Farishta només li queda una pregunta per respondre: és massa tard per escapar?
«El preu del paradís és el silenci. Si la companyia manté un secretisme blindat pel que fa a les seves accions, no pot ser tan fàcil renunci…
Ver más

MARC PASTOR
Marc Pastor (Barcelona, 1977) És diplomat en criminologia i política criminal i treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra com a especialista en empremtes i retrats robot. Amb La mala dona (2009), publicada per RBA, va guanyar el I Premi Crims de Tinta. La seva primera novel•la va ser Montecristo (2007). Ha col•laborat al llibre col•lectiu The Wire: 10 dosis de la mejor serie de la televisión (2010) També ha publicat les novel•les L’any de la plaga (2011) i Bioko (2013)
Ver ficha del autor

Géneros:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de ciencia ficción

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1311
  • Descargas de archivo: 729
  • Tamaño total: 1027KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí