EXPECTATIVES

Descargar EXPECTATIVES pdf


«EXPECTATIVES epub»

Para descargar EXPECTATIVES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de EXPECTATIVES

Una història d’amistat entre tres amigues que reflexionen sobre els seus èxits i els seus fracassos.Una història d’amistat entre tres amigues que reflexionen sobre els seus èxits i els seus fracassos.La Hanna, la Cate i la Lissa són joves i inseparables. Al Londres dels anys noranta comparteixen un mateix món i una mateixa manera d’entendre la vida, plena d’art i solidaritat, d’amor i de festa, però, sobretot, comparteixen la promesa, sempre en l’horitzó, del que encara ha d’arribar. Deu anys més tard, cap d’elles no és on havia imaginat que seria. Immerses en relacions sovint massa complicades, poc realitzades professionalment, sempre observant la vida dels altres, com si les seves no tinguessin prou valor, i amb una pregunta de fons que es va repetint: per què no poden ser felices amb la vida que tenen?Expectatives ens parla de la complexitat de les relacions interpersonals, dels alts i baixos de l’amistat. Parla de la dificultat, per a la dona d’avui, de trobar el camí com a mare, filla, esposa o, simplement, dona lliure en una societat que, sovint, es resisteix al canvi.«He sentit que coneixia aquestes dones com si fossin amigues meves.» Rachel Joyce, autora d’El pelegrinatge insòlit de Harold Fry«Boníssima. Una història del «que van fer a con…
Ver más

ANNA HOPE
Anna Hope nació en Manchester en 1974. Estudió lengua y literatura inglesas en Oxford, y cursó un máster de escritura creativa en Birkbeck. Por otro lado, estudió la carrera de arte dramático en la Royal Academy of Dramatic Art de Londres. Ha publicado varios cuentos, y compagina la escritura con su carrera de actriz. Despertar es su primera novela.
Ver ficha del autor

Géneros:

Novela contemporánea

Narrativa española

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa española

Sobre el libro
Páginas del libro:
336
Editorial:
UNIVERS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417868437
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
ESTHER ROIG

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1217
  • Descargas de archivo: 587
  • Tamaño total: 723KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí