ETIQUETES

Descargar ETIQUETES pdf


Autor de este libro:
«ETIQUETES epub»

Para descargar ETIQUETES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de ETIQUETES

IL·LUSTRACIÓ: JOAN TURU á EL TEMA QUE TRACTA _ETIQUETES_ (ELS ESTEREOTIPS I PREJUDICIS) ÉS CLAU I CONSTANT EN EL SEU DISCURS I ÉS LA PRIMERA OBRA ON HO TRACTA D’UNA MANERA CENTRAL I DIRECTE. á A la Neus li diuen que es una nena petita, mentidera, de pell blanca, campiona… li pengen cada dia un munt d’etiquetes. Algunes li agraden, d’altres la incomoden, pero se n’adona que totes s’hi queden per sempre i n’acaba ben farta, de tantes etiquetes! I es que la Neus, nomes voldria… SER. En Joan Turu, un dels il·lustradors mes destacats del nostre país, ens convida a pensar6. Ens limiten, ens acomoden, ens separen i ens dificulten canviar? Una reflexió extraordinària i necessària per compartir petits i grans! Un àlbum il·lustrat on la potencia de la imatge pren el protagonisme per ajudar-nos a reflexionar sobre LES ETIQUETES, un dels temes mes representatius de l’obra d’en Joan Turu i que està de plena actualitat.
Ver más

JOAN TURU

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.
Ver ficha del autor

Géneros:

Infantil

Infantil 3 a 5 años

Álbumes ilustrados

Ver más libros de esta categoría > libros de Albumes ilustrados

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1378
  • Descargas de archivo: 985
  • Tamaño total: 693KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí