EM DIC…CROMANYO

Descargar EM DIC…CROMANYO pdf


«EM DIC…CROMANYO epub»

Para descargar EM DIC…CROMANYO únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de EM DIC…CROMANYO

La meva història no tindria res d’especial si no fos perquè algun dia, d’aquí a uns 35.000 anys, aquest relat formarà part del teu passat. Em dic Cro, i pertanyo al grup dels Cro-Magnon, o cromanyons, que forma part de la gran família dels Sapiens. Sóc un jove del Clan del Lleó, i la meva gent i jo ocupem la Terra Verda d’Occident, però hi ha altres grups Sapiens que habiten la Terra d’Orient i la Terra de la Vida, al sud, el que vosaltres anomeneu Àfrica. Els cromanyons som gent valenta i grans exploradors. Vivim en una època molt dura, de fred intens, i per aquesta raó ens ajudem tenaçment perquè a ningú li falti res imprescindible.Els cromanyons cacem per menjar i per tenir pells, ossos, greix i moltes altres coses que obtenim dels animals. També ens alimentem de fruits, bolets i vegetals. Quan la caça i la recol·lecció s’acaben, ens traslladem a altres valls més fèrtils.Practiquem rituals per comunicar-nos amb els déus i tenim santuaris en diversos llocs, on pintem els nostres animals sagrats. Jo vaig néixer amb aquesta habilitat artística i vaig tenir la gran sort de tenir al meu costat Mer, el xaman del meu clan, el meu mestre i una de les persones que he estimat més.

Ver más

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Humanidades

Ver más libros de esta categoría > libros de Humanidades

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1687
  • Descargas de archivo: 998
  • Tamaño total: 891KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí