ELS DESPOSSEITS

Descargar ELS DESPOSSEITS pdf


Autor de este libro:
URSULA K. LE GUIN

«ELS DESPOSSEITS epub»

Para descargar ELS DESPOSSEITS únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Descripción

Premi Nebula a la Millor Novel·la, 1974. Premi Hugo, 1975. Premi Locus, 1975. Premi Prometheus categoria Saló de la Fama, 1993.

En Shevek, el protagonista, és un físic que intenta desenvolupar una teoria temporal general. Anarres, el seu planeta, és una societat sense govern, jerarquies o institucions autoritàries. Fent recerca, en Shevek es va adonant que la revolució que va crear aquest món està estancada, envoltada de murs que haurà d’enderrocar. Les estructures de poder comencen a sorgir allà on no n’hi havia. En aquest moment decideix emprendre un viatge molt arriscat al planeta original, Urras, buscant un diàleg obert entre els dos mons per poder divulgar les seves teories lliurement fora d’Anarres. La novel·la detalla la lluita per alliberar-se que ha de dur a terme tant a Urras com al seu propi món, Anarres.
Els desposseïts d’Ursula K. Le Guin és un clàssic de la ciència-ficció, reclamada com la millor literatura des del feminisme, el pacifisme i l’ecologisme, i des de la construcció de la primera utopia que no està basada en un imperi. Una novel·la imprescindible, d’una profunda crítica social i política, escrita amb l’habilitat i el detallisme del que només és capaç Le Guin.
El que fa única a Le Guin és la magnitud i la complexitat de la seva mirada: aquesta dona té literalment el cosmos al cap. …

els desposseits-ursula k. le guin-9788416689804

Géneros:
Literatura
Literatura

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro

Páginas del libro: 432

Editorial: RAYO VERDE

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788416689804

Fecha de publicación: 2018

Editado en: BARCELONA

Traductor: BLANCA BUSQUETS FIGUERAS

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1318
  • Descargas de archivo: 858
  • Tamaño total: 832KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle