EL TIGRE QUE VA VENIR A SOPAR

Descargar EL TIGRE QUE VA VENIR A SOPAR pdf


Autor de este libro:
«EL TIGRE QUE VA VENIR A SOPAR epub»

Para descargar EL TIGRE QUE VA VENIR A SOPAR únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de EL TIGRE QUE VA VENIR A SOPAR
El quart llibre de la saga supervendes que va iniciar L’ovelleta que va venir a sopar, el qual s’ha convertit en tot un clàssic de la literatura infantil: una historia plena de valors com l’amistat, la generositat i l’acceptació de les diferencies. Des de la seva última aventura, l’Estofat, el vell llop i en Truita viuen plegats, són feliços i s’ho passen d’allo mes be jugant al joc de tirar el pal. Un dia, pero, en lloc de pescar un pal, en Truita torna amb un cadell de tigre tot suavet i bufonet. «Ens el podem quedar?», demana l#Estofat. «Nomes vol una abraçada!». «Haurem de tornar-lo a la seva família», diu el llop. Dit i fet, tots tres enfilen riu amunt per tornar-lo. Pero el petit tigre te ALTRES PLANS! Aquest llibre continua la historia d’aquesta parella tan inversemblant, la qual vam descobrir a L’ovelleta que va venir a sopar i vam coneixer a fons a Els llops que van venir a sopar i a El cocodril que va venir a sopar. Tres contes meravellosos sobre com fer amics i desmuntar els estereotips. Tres magnífiques histories que s#han convertit en veritables clàssics de la literatura infantil.
Ver más

Steve Smallman
Steve Smallman autor e ilustrador de libros británico, nació en Cambridge. Comenzó a ilustrar libros para niños hace treinta años. Poco después comenzó a escribirlos también. Durante los últimos 25 años, Steve se ha dedicado a ilustrar cientos de libros, principalmente para el sector educativo. Ha trabajado en programas de televisión para niños y como ilustrador de personajes como Postman Pat, Bill and Ben y Sesame Street. También imparte talleres de ilustración en las escuelas, incluyendo la pintura mural.
Ver ficha del autor

el tigre que va venir a sopar-steve smallman-9788448857523

Géneros:

Infantil

Infantil 3 a 4 años

Álbumes ilustrados

Ver más libros de esta categoría > libros de Albumes ilustrados

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1652
  • Descargas de archivo: 805
  • Tamaño total: 992KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí