EL DELTA DE L EBRE. EL PLAER DELS SENTITS

Descargar EL DELTA DE L EBRE. EL PLAER DELS SENTITS pdf


«EL DELTA DE L EBRE. EL PLAER DELS SENTITS epub»

Para descargar EL DELTA DE L EBRE. EL PLAER DELS SENTITS únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de EL DELTA DE L EBRE

«No es possible entendre aquesta obra sense comprendre la passió del Vicent. Cada pàgina que obriràs et guiarà per una aventura i et mostrarà la poesia amb que el nostre autor acostuma a realitzar cada una de les seues imatges. A poc a poc, l’aventura esdevindrà emoció i et durà a deliciosos paisatges de somni, que mai hauries pogut sospitar que existissen. I es que els espais naturals dels quals ens parla tenen un secret, enamoren qui els coneix! Molts sabeu del que us parlo; es com un sospir que et captiva de mica en mica, fins que ja no saps prescindir-ne.» Rafael Ricote Ruiz
Ver más

VICENT PELLICER OLLES
(Valdealgorfa, el Baix Aragó, 1956), professor de català per a adults, viu a Jesús (el Baix Ebre) des dels 9 anys. És un escriptor que es declara addicte a la natura: a les serralades, als boscos i a les fonts; a les salvatgines, a la pluja i al somriure dels esquirols. Aquesta gran passió queda ben palesa en els seus llibres, i en la seua veu quan recita versos. És autor de diversos poemaris i contes, de Les fonts del Port (1999), de Contalles del Port (2000), de Les fonts del Port: 50 recorreguts d’aigua (2000), en col·laboració amb Pere González; d’A peu pel massís del Port (2000), d’Endevineu els ocells (2002), de Caminades pel massís del Port (2002), de Paisatges de l’Ebre: el Delta, la plana i el Port (2004), d’El massís del Port: de font en font (2005), de Guia de les Terres de l’Ebre (2006), Premi Jordi Cartanyà de Turisme; d’El massís del Port: el plaer de l’aventura (2007), de Port endins (2009), de Terres de l’Ebre: vida i colors (2010), de l’opuscle Natura (2010), traduït a 6 idiomes i de Baix Ebre. 17 excursions a peu (2011). Ha col·laborat en obres col·lectives com El brogit de l’Ebre (2003) i Terres d’aigua (2004), i ha publicat diversos reportatges sobre la natura de les Terres de l’Ebre a revistes d’àmbit nacional.
Ver ficha del autor

Géneros:

Fotografía

Fotografía paisajística

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1701
  • Descargas de archivo: 1007
  • Tamaño total: 743KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí