DUNE (ED. CATALAN)

Descargar DUNE (ED. CATALAN) pdf


«DUNE (ED. CATALAN) epub»

Para descargar DUNE (ED. CATALAN) únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de DUNE / DUNA
Edició limitada amb sobrecoberta reversible i postals metal·litzades exclusives, obra d’en Ricard Efa.

Accede a tus E-Books Favoritos!

• El gran clàssic de la ciència ficció i referent indiscutible d’altres grans autors del gènere i de pel·lícules com Star Wars, en una nova edició conjunta de Mai Més i Raig Verd Editorial.

• Dune va guanyar el Premi Hugo i el Premi Nebula a la millor obra el 1966. La BBC News va incloure el llibre de Herbert a la llista de les 100 novel·les més influents de tots els temps.

• Aquesta tardor ha arribat als cinemes l’esperada adaptació cinematogràfica de Denis Villeneuve, que en pocs dies s’ha convertit en una de les estrenes més taquilleres de l’any.

Dune és el primer llibre d’un cicle que ha estat considerada com una de les millors obres de ciència-ficció de tots els temps. En un futur indefinit, l’imperialisme i el feudalisme que governen el sistema estan a punt de ser escenari d’uns esdeveniments que canviaran el curs de la història. Paul Atreides és l’hereu d’una casa noble immers de sobte en una aventura interplanetària que el portarà a enfrontar-se a les forces més poderoses del món per tal de defensar allò que estima. Acompanyat del jove protagonista, Frank Herbert crea un incomparable univers que li serveix per reflexionar sobre l’ecologisme, la política, el poder, el misticisme, la tecnologia i les emocions humanes. Dune va guanyar el Premi Hugo i el Premi Nebula de ciència ficció i ha estat adaptada a la gran pantalla per David Lynch el 1984 i per Denis Villeneuve el 2021.
Ver más

Frank Herbert
Frank Herbert nació en 1920 en Tacoma, Washington. Fue fotógrafo, cámara de televisión, pescador de ostras y periodista, antes de empezar a escribir ciencia-ficción, publicando sus primeros relatos en 1952, en la revista Startling Stories. Los libros más famosos de Herbert son los de la serie DUNE. El éxito masivo de DUNE ha oscurecido el resto de la producción de Frank Herbert, autor que siempre ha tratado con gran seriedad todo el entorno donde se desarrolla la acción de sus novelas, describiendo con detalle la psicología de los personajes, la sociedad donde se mueven e, incluso, la ecología de los planetas que habitan. Murió en 1986.
Ver ficha del autor

dune / duna-frank herbert-9788412363357

Géneros:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa de ciencia ficción

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1297
  • Descargas de archivo: 704
  • Tamaño total: 997KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle