DOCHTER VAN ISFAHAN

Descargar DOCHTER VAN ISFAHAN pdf


«DOCHTER VAN ISFAHAN epub»

Para descargar DOCHTER VAN ISFAHAN únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de DOCHTER VAN ISFAHAN

Er was eens een meisje dat prachtig wollen tapijten kon maken, geverfd met de extracten van gele saffloerbloemen en granaatappels…

In het Iran van de zeventiende eeuw bereikt een veertienjarig meisje de huwbare leeftijd. Maar in plaats van een prachtige toekomst kondigt een onheilspellende komeet boven de woestijn ongeluk en tegenspoed aan. Als haar vader plotseling overlijdt en geen bruidsschat achterlaat, beginnen het meisje en haar moeder noodgedwongen een nieuw leven in de sprookjesachtige stad Isfahan. Haar oom – een rijke tapijtmaker – en zijn echtgenote nemen de twee vrouwen met tegenzin naar huis.

Onder begeleiding van haar oom ontwikkelt het meisje zich tot een briljant tapijtknoopster. Maar door een onbezonnen daad valt ze in ongenade en wordt ze gedwongen een liefdeloos, geheim huwelijk te sluiten. Er is niemand tot wie ze zich kan wenden en ze moet al haar talent en wilskracht aanwenden om voor haarzelf en haar moeder een betere toekomst te creëren.
Ver más

A. Amirrezvani

Ver ficha del autor

dochter van isfahan-a. amirrezvani-9789022553244

Géneros:

Literatura

En otros idiomas

Literatura en otros idiomas

Ver más libros de esta categoría > libros de Literatura en idiomas

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1249
  • Descargas de archivo: 721
  • Tamaño total: 1005KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle