DIES QUE SON HISTORIA

Descargar DIES QUE SON HISTORIA pdf


«DIES QUE SON HISTORIA epub»

Para descargar DIES QUE SON HISTORIA únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de DIES QUE SÓN HISTORIA

Imatges pel record.
100 dies confinats, l’emergència sanitària més important de la nostra època.Mai ningú viu havia viscut una pandèmia i un confinament planetari com el que enguany ens ha tocat viure als ciutadans. Ha estat una experiència absolutament històrica. Aquest llibre recull les imatges més emblemàtiques d’aquesta situació excepcional: la pandèmia, l’estat d’alarma, el confinament, la desescalada. Un llibre de record, de memòria col·lectiva, que mostra com s’ha alterat de manera radical la normalitat dels ciutadans catalans -des dels infants, als adults o la gent gran- i com hem hagut de conviure amb la por i la malaltia, la lluita èpica i humana dels sanitaris per cuidar i salvar vides, dels treballadors essencials o les famílies, i també tot allò bo que ha emergit aquests dies: la natura, la solidaritat, la“humanitat”, els moments d’esperança i alegria, malgrat la duresa.
Un llibre que en perspectiva ens ressitua en el record aquesta experiència extraordinària i trasbalsadora com un fet històric i un punt d’inflexió, i del qual tots els ciutadans n’hem estat protagonistes. 

Ver más

Géneros:

Fotografía

Fotografía documental

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro
Páginas del libro:
112
Editorial:
EDICIONS 62
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788429778908
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1219
  • Descargas de archivo: 927
  • Tamaño total: 748KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí