DIES QUE SON HISTORIA. IMATGES PER AL RECORD: 100 DIES CONFINATS

Descargar DIES QUE SON HISTORIA. IMATGES PER AL RECORD: 100 DIES CONFINATS pdf


«DIES QUE SON HISTORIA. IMATGES PER AL RECORD: 100 DIES CONFINATS epub»

Para descargar DIES QUE SON HISTORIA. IMATGES PER AL RECORD: 100 DIES CONFINATS únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de DIES QUE SÓN HISTORIA

Imatges pel record.
100 dies confinats, l’emergència sanitària més important de la nostra època.Mai ningú viu havia viscut una pandèmia i un confinament planetari com el que enguany ens ha tocat viure als ciutadans. Ha estat una experiència absolutament històrica. Aquest llibre recull les imatges més emblemàtiques d’aquesta situació excepcional: la pandèmia, l’estat d’alarma, el confinament, la desescalada. Un llibre de record, de memòria col·lectiva, que mostra com s’ha alterat de manera radical la normalitat dels ciutadans catalans -des dels infants, als adults o la gent gran- i com hem hagut de conviure amb la por i la malaltia, la lluita èpica i humana dels sanitaris per cuidar i salvar vides, dels treballadors essencials o les famílies, i també tot allò bo que ha emergit aquests dies: la natura, la solidaritat, la“humanitat”, els moments d’esperança i alegria, malgrat la duresa.
Un llibre que en perspectiva ens ressitua en el record aquesta experiència extraordinària i trasbalsadora com un fet històric i un punt d’inflexió, i del qual tots els ciutadans n’hem estat protagonistes. 

Ver más

XAVIER BERTRAL

Ver ficha del autor

Géneros:

Fotografía

Fotografía documental

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1746
  • Descargas de archivo: 921
  • Tamaño total: 974KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí