CARES DE MALLORCA (CAT)

Descargar CARES DE MALLORCA (CAT) pdf


«CARES DE MALLORCA (CAT) epub»

Para descargar CARES DE MALLORCA (CAT) únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de CARES DE MALLORCA (CAT)
Cares de Mallorca és un preciós llibre de retrats fotogràfics que mostra la vertadera Mallorca a través dels ulls dels mallorquins i la narració de les seves fascinants històries.
Avalat per alguns dels principals professionals del sector viatger, tant a nivell internacional com amb seu a Mallorca, capta l’essència de l’illa mostrant-ne les cares ocultes que els turistes i visitants no solen veure.Cares de Mallorca ens presenta a 59 habitants de l’illa i capta amb autenticitat les esperances, els somnis i les aspiracions de cadascun. Ens mostra la diversitat cultural i el ric patrimoni del passat i ens ensenya com les seves gents s’adapten a un nou i brillant futur.
Tant si és la fotografia, les històries commovedores o simplement Mallorca el que t’agrada, Cares de Mallorca et transporta a la vida de la gent d’aquest càlid i solejat lloc.Caras de Mallorca nos transporta a las raíces de la isla y su gente. A la vez, nos muestra la Mallorca más actual, sus personalidades más conocidas y los ciudadanos de a pie que forman nuestra bella sociedad. Demuestra ser una obra magnífica al saber transmitir también el futuro que nos espera.Faces of Mallorca takes us back to the roots of the island and its people. At the same time, it shows us the most up-to-date Mallorca, its most famous personalities and the ordinary people who make up our beautiful society. It is a magnificent piece of work as it also conveys the future that awaits us.
Ver más

cares de mallorca (cat)-stephanie schulz-9788484789185

Accede a tus E-Books Favoritos!

Géneros:

Fotografía

Fotografía documental

Ver más libros de esta categoría > libros de Fotografía

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1797
  • Descargas de archivo: 633
  • Tamaño total: 1032KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle