CAMI DE CENDRES

Descargar CAMI DE CENDRES pdf


«CAMI DE CENDRES epub»

Para descargar CAMI DE CENDRES únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de CAMI DE CENDRES
Em dic Victor; Victor Leighton. Tinc setanta anys i, avui, 4 de gener de 2019, em disposo a narrar la meva vida amb l’únic objectiu de poder tornar a veure la meva filla abans que sigui massa tard. Fa mes de trenta anys que no en se res, i, durant tot aquest temps, he hagut de fer front a la soledat, la tristesa, la ràbia i la covardia, únicament per mantenir-la fora de perill. Pero m’he fet gran, i, despres d’haver sofert un patiment indescriptible, llarg i agonic, l’única cosa que em queda es retrobar-me i encarar-me amb el passat; encara que, per aconseguir-ho, hagi de travessar un camí de cendres.
Ver más

cami de cendres-biel cussó ventura-9788413033051

Géneros:

Novela negra

Ver más libros de esta categoría > libros de Ciencia Ficción

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1649
  • Descargas de archivo: 813
  • Tamaño total: 590KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle