ARQUIMEDES: TOT PRINCIPI TE UN PRINCIPI

Descargar ARQUIMEDES: TOT PRINCIPI TE UN PRINCIPI pdf


«ARQUIMEDES: TOT PRINCIPI TE UN PRINCIPI epub»

Para descargar ARQUIMEDES: TOT PRINCIPI TE UN PRINCIPI únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de ARQUIMEDES: TOT PRINCIPI TE UN PRINCIPI

En les pàgines d’aquest volum es narra la història d’Arquímedes, el gran matemàtic de l’antiga Grècia que va dur a terme descobriments decisius (com el principi de la palanca i el de flotabilitat) i va idear enginyosos invents com ara la catapulta o el «cargol d’Arquímedes «. Tant el registre de la narració com l’estil de les imatges, així com la proporció entre tots dos llenguatges, estan adequats a escolars amb una franja d’edat entre 8 i 11 anys.

El text i les imatges s’asseguren tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç al programa educatiu. Així mateix, al llarg de la narració s’exposa tota la informació necessària perquè el lector situï adequadament al personatge en el seu context socio-històric.

El volum inclou dos annexos il·lustrats a doble pàgina: un amb una exposició sobre el principi de flotabilitat i el principi de la palanca i un altre que explica, sobre un mapa de la Mediterrània, el desenvolupament de les Guerres Púniques. Així mateix, les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l’emmarca en l’evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats de la mateixa, alguns dels quals seran presents a la sèrie com a protagonistes d’altres títols.
Ver más

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Humanidades

Ver más libros de esta categoría > libros de Humanidades

Sobre el libro
Páginas del libro:
36
Editorial:
VEGUETA EDICIONES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417137014
Fecha de publicación:
2017
Editado en:
ES
Traductor:
ARIADNA POUS SOLA

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1714
  • Descargas de archivo: 687
  • Tamaño total: 872KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí