ANNIBAL

Descargar ANNIBAL pdf


Autor de este libro:
«ANNIBAL epub»

Para descargar ANNIBAL únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de ANNÍBAL

Anníbal és un gos que ha tingut un contratemps: s’ha convertit en fantasma.A les pàgines d’aquest llibre, el gos Anníbal ens presenta els plaers i les dificultats de la seva nova vida de gos fantasma. Ara pot robar menjar al parc sense que ningú el vegi, ha après a volar i… és feliç, gairebé sempre. Perquè hi ha coses, com un amor secret, que no es poden oblidar. I Anníbal en tenia un de força especial. Es tornaran a trobar una altra vegada?
Aquest llibre desborda sentit de l’humor en cada escena protagonitzada per Anníbal i les il·lustracions ofereixen un constant contrapunt irònic. El bon humor i l’optimisme d’aquest gos l’acompanyen a ell i a qualsevol lector al llarg de les petites i grans complicacions i entrebancs que ens esperen cada dia.
L’any 2020, Anníbal. Gos fantasma ha guanyat el XI Concurs Internacional d’Àlbum Il·lustrat de la Biblioteca Insular de Gran Canària.
Ver más

Géneros:

Infantil

Infantil 3 a 5 años

Álbumes ilustrados

Ver más libros de esta categoría > libros de Albumes ilustrados

Sobre el libro

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1770
  • Descargas de archivo: 593
  • Tamaño total: 800KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle

¿Cómo descargar el libro?

Descargar el libro es fácil y gratis.

1. Registrate gratis por 1 mes

2.Descarga todos los libros que quieras

3.Cancela la membresia antes que se termine el mes

Descargar Aquí