AMADEUS MOZART – CAT

Descargar AMADEUS MOZART – CAT pdf


«AMADEUS MOZART – CAT epub»

Para descargar AMADEUS MOZART – CAT únicamente tienes que seguir los pasos que te indicamos. Puedes descargar este título y miles de libros más.

Sinopsis de AMADEUS MOZART (VERSIO CATALA)

La majoria d’herois i heroïnes que coneixem són éssers extraordinaris amb poders màgics i una capa penjant de l’esquena. Però també n’hi ha de carn i ossos, tan humans com tu i com jo, que de vegades s’equivoquen i d’altres l’encerten d’allò més. Wolfgang Amadeus Mozart en va ser un. Quins poders tenia? Una gran passió per la música, una imaginació sens fi i molta dedicació. Gràcies a aquestes qualitats va compondre algunes de les obres més sublims de la història de la música. Aquesta és la proesa de Wolfgang Amadeus Mozart i heus aquí la seva història.
Ver más

JAVIER ALONSO LOPEZ

Javier Alonso López (Madrid, 1967). Llicenciat en Filologia Semítica, DEA en Història Antiga i Màster en Llengües i Cultures del Pròxim Orient Antic, per la Universitat Complutense. És escriptor, traductor, conferenciant, guia de viatges arqueològics i professor d’espanyol per a Estrangers a IE Business School i a IE University. Autor de nombrosos llibres, articles i contes sobre temes relacionats especialment amb la Història Antiga, l’Arqueologia i la Història general. Col·labora habitualment amb programes de ràdio i televisió que tracten temes d’Història o religió, sobretot amb SER Historia, de la Cadena SER.
Ver ficha del autor

Géneros:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Humanidades

Ver más libros de esta categoría > libros de Humanidades

Sobre el libro
Páginas del libro:
32
Editorial:
SHACKLETON BOOKS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417822651
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
ES
Traductor:
S.L. BONALLETRA ALCOMPAS

Datos relevantes:

  • Visitas al libro: 1680
  • Descargas de archivo: 875
  • Tamaño total: 644KB
  • Disponibilidad de formatos: pdf epub mobi kindle